Over mij

Hoi, wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn site! Zoals de titel al weergeeft heet ik Samantha en ik ben een hardloopster.  Met deze blog houd ik jullie op de hoogte van al mijn hardloopavonturen!

Wie ben ik?

image

Ik ben 28 jaar en woon in Friesland. Ik geef les op een basisschool in de middenbouw. Een andere passie van mij is hardlopen!

Ik ben begonnen met hardlopen op mijn elfde bij Atletiekvereniging Horror. De diversiteit van kogelstoten, verspringen, discuswerpen, hoogspringen en sprint vind ik geweldig, maar als ik moet kiezen, kies ik voor het hardlopen. Dit ben ik ook altijd blijven doen, ook toen ik na zes jaar ben gestopt bij de atletiekvereniging door tijdgebrek. Ik deed mee aan wedstrijden en trainde 2 keer in de week. 

Sinds drie jaar train ik weer bij Horror/MiLa Sneek. Nu ik alle studies heb afgerond, heb ik weer de tijd om serieus bezig te zijn met hardlopen. Ik had als doel gesteld om de vijf kilometer in 20 minuten te lopen. Dit doel heb ik bijna bereikt maar ondertussen ben ik net bevallen van onze prachtdochter Rosa. In mijn blog neem ik jullie mee op reis hoe ik het hardlopen weer oppak nadat ik ‘mem’ ben geworden. En hopelijk mijn doel ooit bereik!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s