Back on track

Back on track… Zowel letterlijk als figuurlijk! De kilometers per week lopen steeds meer op en sinds een maand train ik weer met MilaSneek op de baan!

Het is nu 8 weken geleden dat ik het hardlopen weer heb opgepakt na mijn bevalling. Ik ben begonnen met 2 keer 1,5 kilometer en heb dit elke week steeds verder opgebouwd. Van tevoren had ik geen schema in mijn hoofd. Per loop ging ik op mijn gevoel af. En zo kon ik vorige week 8 kilometer in één keer achter elkaar aan hardlopen. Heerlijk! 

Zondag 30 oktober werd de eerste van de vier Winterlopen in Sneek weer georganiseerd. Deze loop heeft een omvang van 8,9 kilometer. Ik heb even getwijfeld om mee te doen omdat ik die afstand nog niet in de benen had. Maar heb toen besloten de Winterloop lekker rustig te lopen en elke Winterloop probeer ik ‘m steeds sneller te lopen.

De weersomstandigheden waren zondag perfect: 12 graden en windstil. De hele loop heb ik mooi constant op 11 kilometer per uur (5.30 minuten per kilometer) gelopen. Stiekem had ik een tijd van 50 minuten in mijn hoofd en dat is met 48 minuten ruimschoots behaald!

Vorig jaar huppelde mijn dochtertje nog mee in mijn buik met de Winterlopen en nu wacht ze me thuis op. Ik kan niet wachten tot ze later bij de finish staat of zelf aan een start staat van een kidsrun!

Happy running!

Yeah, de 8 km aangetikt!

Genieten geblazen tijdens de Winterloop

Auteur: runningsamantha

Hardlopende moeder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s